XMAS-Gala-2023.-jpg-qef6q8duji9ntpqy2kemrrn7yo7xplutd2mpa6vu8w

X-MAS Gala, cea mai mare petrecere corporate de Craciun, are loc în luna decembrie în 4 orase din România

 

În premieră în România și cu un format unic de eveniment, X-MAS Gala promite să asigure o experiență de final de an memorabilă pentru companiile din Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara și București

Într-o lume a afacerilor tot mai competitivă, în care crearea și menținerea unei echipe motivate și solide este esențială, momentele de celebrare împreună capătă noi valențe și o importanță sporită. Cu toate acestea, bugetele sunt adeseori limitate, în special în cazul companiilor mici și mijlocii.

X-MAS Gala răspunde astfel unei nevoi existente pe piață și vine în întâmpinarea companiilor cu o soluție completă pentru a oferi echipelor lor o experiență grandioasă de sfârșit de an.

X-MAS Gala este mai mult decât o petrecere de Crăciun obișnuită. Este un eveniment de gală creat pentru a consolida spiritul de echipă, a stimula motivația și a aduce bucurie în mijlocul mediului de afaceri. În premieră absolută în România, companiile pot să participe la cea mai mare petrecere corporate organizată vreodată, oferindu-le angajaților lor o experiență de neuitat.

X-MAS Gala: Concerte live, activări captivante, meniuri și locații premium

Ediția 2023 a X-MAS Gala va fi organizată în luna decembrie în 4 orașe mari din România și va fi găzduită de locații elegante precum: Complex Senator din Timișoara pe 13 decembrie, Wonderland Resort din Cluj-Napoca pe 14 decembrie 2023, Lux Divina din Brașov pe 15 decembrie și Hala Laminor din București pe 19 decembrie.

Momentele de entertainment deja anunțate, pentru fiecare dintre serile X-MAS Gala, includ concerte live susținute de Elena Gheorghe & band și de către Trupa Feelings, cărora li se vor adăuga și alte momente speciale, care urmează a fi anunțate ulterior iar atmosfera va fi una spectaculoasă, precum cea prezentată și în video-ul oficial de prezentare,