Dragi salseras si salseros,

Va asteptam la a 12-a editie a Congresului National de Salsa, care se va desfasura in perioada 24 – 27 ianuarie 2019, in centrul tarii, la Brasov. Si aceasta editie este gazduita de Centrul de Evenimente Lux Divina, o locatie primitoare, moderna si echipata la standarde internationale.

Reuniunea anuala a dansatorilor de salsa din Romania se va desfasura in trei sali de party si 4 sali de workshopuri alaturi de cei mai buni instructori, performeri si DJ din lumea salsei din Romania.
Ne bucuram sa anuntam ca vor concerta in cadrul CNS 2019, pentru prima oara in Romania – orchestra TROMBORANGA (vineri seara) si MERCADONEGRO impreuna cu solistul FRANKIE MORALES (sambata seara), deja prietenii evenimentului!

DJi: Dj Andy Kiz, Dj Dorin, Dj Ducu, Dj Gabriel, Dj Kid’o, Dj LiviuX, Dj Martinelli, Dj MauRo, Dj Monik, Dj Paul B, Dj Phinoo, Dj Raz, Dj Romy aka The Preacher.

Lansam invitatia catre toate scolile de salsa din Romania, sa ne revedem in Brasov cu showuri spectaculoase, workshopuri interesante, si concursuri de dans, sa avem un schimb de experienta eficient si sa petrecem trei zile si patru nopti pe ritmuri atat de dragi noua!

Va multumim pentru sustinere,
www.nationalsalsacongress.ro