Nunti

Spectacol culinar | Eleganta | Servicii complete

Spectacol culinar

Cate restaurante se pot mandri cu preparate semnate de un chef? La Lux Divina, Chef Vasile Spinu este artizanul unor variante de meniu spectaculoase, perfect adaptate pentru orice eveniment. De la terina de branzeturi fine la muschi de vita cu arome de trufe, echipa de bucatari te poarta intr-o calatorie unica, asemenea evenimentului tau. Prospetimea preparatelor, gustul lor, modul de aranjare asigura o completare perfecta a unei seri de neuitat.

 

image

Eleganta

Salile Lux Divina au fost create de arhitecti ce au reusit sa imbine armonios spatiul, lumina si culoarea.
Sunt sali noi, moderne dupa cele mai pretentioase standarde. Au un mobilier elegant, perfect integrat cu aspectul general si perfect adaptat evenimentelor speciale.
La Lux Divina am gazduit nunti de neuitat, nunti in care spectacolul evenimentului a fost completat de frumusetea locatiei.

Servicii complete

Un eveniment reusit nu incepe de la sosirea primului invitat. Incepe de la prima vizita a locatiei, continua cu stabilirea detaliilor, degustare si multi alti pasi esentiali pe care dorim sa ne asiguram ca ii respectam si ii ducem la bun sfarsit. La Lux Divina oferim solutii de la prima intalnire. Avem mai multe sali iar fiecare sala poate fi amenajata in mai multe moduri. Avem o echipa dedicata, disponibila in fiecare zi, o echipa ce poate raspunde oricaror intrebari si care poate oferi variante de rezolvare pentru orice problema. De aceea spunem ca realizam evenimente de neuitat si de aceea vedem atat de multe zambete pe chipul oaspetilor nostri.

mnunta

Sala Lux Divinasala-lux-divina

Sala Lux Divina ofera acces direct din parcarea de 110 locuri a complexului Lux Divina. Capacitatea salii este de 340 persoane (34 mese x 10 pax), avand o suprafata de 768 mp. Pentru evenimentele cocktail/stand-up poate primi 450 oaspeti. Suprafata ringului de dans este de 120mp. Are o inaltime de 4,8 m cu o latime intre stalpii intermediari si geam de 12 m. Dispune de climatizare, ventilatie, 4 iesiri de urgenta, grupuri sanitare. Ofera o suprafata vitrata mare.

Lux Divina 1sala de nunta brasov-2

Acces-ul de face direct din parcarea principala, de 110 locuri. Are o capacitate de 160 persoane (16 mese x 10 pax) si o suprafata totala de 450 mp. In format cocktail/stand-up poate gazdui 250 persoane. Suprafata ringului este de 80 mp. Are o inaltime de 4,8 metri si o latime de la stalpii intermediari la geam de 12 m. Este dotata cu sistem de climatizare si ventilatie. Dispune de doua iesiri de siguranta si grupuri sanitare. Ofera o suprafata vitrata mare.

sala de nunta brasov-1Lux Divina 2

La sala Lux Divina 2 se poate ajunge direct din parcarea principala de 110 locuri. Are o capacitate de 130 de locuri la mese (13 mese x 10 pax) si 180 locuri in amenajarea stand-up sau cocktail. Suprafata totala a salii este de 450 mp din care 80 mp pot fi dedicati ringului de dans. Ofera suprafata vitrata mare, inaltime de 4,8 m si o latime de la stalpii intermediari la geam de 12 m. Sala este dotata cu climatizare, sistem de ventilatie, grupuri sanitare si doua iesiri de urgenta.

Sala Parc

Localizata in corpul Lux Divina Parc, sala ofera 160 de locuri la mese (16 mese x 10 pax) si 250 locuri in formatul stand-up / cocktail. Suprafata salii este de 550 mp, cu o inaltime de 7 m ce asigura o suprafata vitrata mare. Ringul de dans are 80 mp. Ofera sisteme de climatizare si ventilatie, doua iesiri de urgenta, grupuri sanitare.

Sala Dacia

Situata in cladirea Lux Divina Hotel Dacia sala are o suprafata de 2200 mp cu o deschidere intre stalpi de 50 x 42 m. Sala poate gazdui 1200 de persoane (100 mese x 12 pax) sau 2200 persoane in format stand-up /  cocktail. Ringul de dans este de 400mp. Este dotata cu sisteme de climatizare si ventilatie. Sala are opt iesiri de urgenta si permite acces cu auto de 3.5 t. Podeaua este acoperita cu suprafata elicopetrizata si mocheta. Sala dispune de ecran LED High Definition de 24 mp.

 

Departamentul vanzari

Tel.: 0752.246.100.
Email: claudia.enache@luxdivina.ro.

Orar: 10:00 – 18:30.

Adresa

Brasov, str.13 Decembrie, nr. 96