Conferinte

Servicii complete | Capacitate si versatilitate | Profesionalism

Servicii complete

Conferintele si lansarile de produs sunt ocazii unice de afirmare a statutului unei companii. Pentru aceasta ne-am asigurat ca suntem perfect pregatiti. Fiecare sala dispune de echipamentele necesare unui asemenea eveniment. Fiecare activitate din cadrul conferintei este sustinua de echipa noastra. Hotelul din incinta complexului intregeste oferta noastra. Lucram cu unul dintre cei mai buni chef-i din Romania, iar echipa lui a oferit, de fiecare data, excelenta culinara. Asiguram servicii suport si tehnice ce pot acoperi orice necesar iar echipa noastra a dovedit ca la Lux Divina conferintele si lansarile de produs devin etalon de profesionalism.
dotare-sala-de-conferinta

Sala Dacia

Probabil cea mai mare sala de conferinte din Transilvania, Sala Dacia a gazduit primul eveniment in decembrie 2015. Cu o capacitate de 2000 de locuri in format theater sala dispune de echipamente de ultima generatie si facilitati ce asigura desfasurarea in conditii optime a oricarui eveniment sau lansare de produs. Ecranul LED HD de 24 mp, spatiul perfect deschis, sistemele de climatizare si ventilatie transforma Sala Dacia in locul perfect pentru conferinte de anvergura.

PhotoFunia-1455706169

Capacitate si versatilitate

In cele 7 sali putem organiza conferinte de la 60 la 2000 de persoane. Oferim mai multe variante de amenajare a spatiului. Integram zonele de coffe break, pranz sau cina. Avem mai mult de 180 de locuri de parcare. Putem pregati sali pentru workshop-uri si putem asigura suport simultan pentru mai multe prezentari, in sali diferite. Versatilitatea spatiilor ne-a permis sa venim cu solutii unice pentru clientii nostri si continuam sa promovam concepte inovatoare.

sala de conferinta brasov-4Sala Lux Divina ofera acces direct din parcarea de 110 locuri a complexului Lux Divina. Capacitatea salii este de 340 persoane (34 mese x 10 pax), avand o suprafata de 768 mp. Are o inaltime de 4,8 m cu o latime intre stalpii intermediari si geam de 12 m. Dispune de climatizare, ventilatie, 4 iesiri de urgenta, grupuri sanitare. Ofera o suprafata vitrata mare. Intreaga sala este acoperita cu mocheta. Pune la dispozitia clientilor un videoproiector wireless Epson, ecran de proiectie de 24 mp, pointer si sistem audio integrat.

sala de conferinta brasov-2Acces-ul de face direct din parcarea principala, de 110 locuri. Are o capacitate de 160 persoane (16 mese x 10 pax) si o suprafata totala de 450 mp. Are o inaltime de 4,8 metri si o latime de la stalpii intermediari la geam de 12 m. Este dotata cu sistem de climatizare si ventilatie. Dispune de doua iesiri de siguranta, grupuri sanitare, mocheta. Ofera o suprafata vitrata mare. Dotarile tehnice includ videoproiector wireless Epson, ecran proiectie 24 mp, pointer si sistem audio integrat.

La sala Lux Divina 2 se poate ajunge direct din parcarea principala de 110 locuri. Are o capacitate de 130 de locuri la mese (13 mese x 10 pax) si o suprafata totala de 450 mp. Ofera suprafata vitrata mare, inaltime de 4,8 m si o latime de la stalpii intermediari la geam de 12 m. Sala este dotata cu climatizare, sistem de ventilatie, grupuri sanitare si doua iesiri de urgenta. Mocheta acopera intreaga suprafata a salii iar printre dotari se numara proiector wireless Epson, ecran proiectie 24 mp, pointer si sistem audio integrat.

Localizata in corpul Lux Divina Parc, sala ofera 160 de locuri (16 mese x 10 pax). Suprafata salii este de 550 mp, cu o inaltime de 7 m ce asigura o suprafata vitrata mare. Ofera sisteme de climatizare si ventilatie, doua iesiri de urgenta, grupuri sanitare, videoproiector wireless Epson, ecran proiectie 24 mp si pointer.

Situata in cladirea Lux Divina Hotel Dacia sala are o suprafata de 2200 mp cu o deschidere intre stalpi de 50 x 42 m. Sala poate gazdui 1200 de persoane (100 mese x 12 pax) sau 2200 persoane in format stand-up /  cocktail. Este dotata cu sisteme de climatizare si ventilatie. Sala are opt iesiri de urgenta si permite acces cu auto de 3.5 t. Podeaua este acoperita cu suprafata elicopetrizata si mocheta. Sala ofera ecran LED High Definition de 24 mp si sistem audio integrat.

Profesionalism

O buna relatie e bazata pe respect. Respect pentru cerintele clientului, respect pentru bugetul alocat, respect pentru rezultatele promise. Ne luam in serios rolul de organizatori si intelegem perfect ca un eveniment nu e doar o insiruire de activitati ci si un examen de eficienta. De fiecare data cautam solutii adaptate bugetelor si de fiecare data respectam promisiunile facute.

Departamentul vanzari

Tel.: 0752.246.100.
Email:  claudia.enache@luxdivina.ro.

Orar: 10:00 – 18:30.

Adresa

Brasov, str.13 Decembrie, nr. 96