Petreceri Corporate

Servicii profesioniste | Bucatarie exceptionala | Versatilitate | Respect

Servicii profesioniste

Stim ca o petrecere este un eveniment unic pentru o companie si tratam toate detaliile cu atentie deosebita. Inca de la prima intalnire ne asiguram ca intelegem nevoile clientului si cu fiecare pas pregatim un eveniment apropiat de perfectiune.

Putem oferi solutii complete pentru petreceri corporate sau ne putem plia pe conceptele dorite de companii. Planificam fiecare etapa a evenimentului si ne asiguram ca sunt luate in considerare toate detaliile. Iar apoi implementam la timp, respectand bugetul.

corpoarte-1

Bucatarie exceptionala

Credem ca preparatele culinare ar trebui sa fie un spectacol. Si ne asiguram ca de fiecare data pregatim un spectacol desavarsit.
Avem alaturi unul dintre cei mai buni chef-i din Brasov si o echipa ce a uimit invitati la evenimente mai mari de 700 de persoane.
Fiecare eveniment este o provocare pe care ne bucuram sa o abordam si dupa fiecare spectacol culinar suntem incantati sa admiram zambetele multumite ale invitatilor.

corpoarte-2

Versatilitate

Cu patru sali, de la o capacitate de 60 la 1000 persoane, cu posibilitati atat de variate de amenajare, cu variante de sunet, lumina, focuri de artificii, proiectii, cu hotel, cu spectacolul culinar si cu toate celelalte servicii oferite stim ca putem raspunde oricaror cereri, oricat de speciale, oricat de exigente. Nu uitam ca fiecare client are propriile prioritati si de fiecare data le respectam cu atentie.

Sala Lux Divina ofera acces direct din parcarea de 110 locuri a complexului Lux Divina. Capacitatea salii este de 340 persoane (34 mese x 10 pax), avand o suprafata de 768 mp. Pentru evenimentele cocktail/stand-up poate primi 450 oaspeti. Suprafata ringului de dans este de 120mp. Are o inaltime de 4,8 m cu o latime intre stalpii intermediari si geam de 12 m. Dispune de climatizare, ventilatie, 4 iesiri de urgenta, grupuri sanitare. Ofera o suprafata vitrata mare.

Acces-ul de face direct din parcarea principala, de 110 locuri. Are o capacitate de 160 persoane (16 mese x 10 pax) si o suprafata totala de 450 mp. In format cocktail/stand-up poate gazdui 250 persoane. Suprafata ringului este de 80 mp. Are o inaltime de 4,8 metri si o latime de la stalpii intermediari la geam de 12 m. Este dotata cu sistem de climatizare si ventilatie. Dispune de doua iesiri de siguranta si grupuri sanitare. Ofera o suprafata vitrata mare.

La sala Lux Divina 2 se poate ajunge direct din parcarea principala de 110 locuri. Are o capacitate de 130 de locuri la mese (13 mese x 10 pax) si 180 locuri in amenajarea stand-up sau cocktail. Suprafata totala a salii este de 450 mp din care 80 mp pot fi dedicati ringului de dans. Ofera suprafata vitrata mare, inaltime de 4,8 m si o latime de la stalpii intermediari la geam de 12 m. Sala este dotata cu climatizare, sistem de ventilatie, grupuri sanitare si doua iesiri de urgenta.

Localizata in corpul Lux Divina Parc, sala ofera 160 de locuri la mese (16 mese x 10 pax) si 250 locuri in formatul stand-up / cocktail. Suprafata salii este de 550 mp, cu o inaltime de 7 m ce asigura o suprafata vitrata mare. Ringul de dans are 80 mp. Ofera sisteme de climatizare si ventilatie, doua iesiri de urgenta, grupuri sanitare.

Situata in cladirea Lux Divina Hotel Dacia sala are o suprafata de 2200 mp cu o deschidere intre stalpi de 50 x 42 m. Sala poate gazdui 1200 de persoane (100 mese x 12 pax) sau 2200 persoane in format stand-up /  cocktail. Ringul de dans este de 400mp. Este dotata cu sisteme de climatizare si ventilatie. Sala are opt iesiri de urgenta si permite acces cu auto de 3.5 t. Podeaua este acoperita cu suprafata elicopetrizata si mocheta. Sala dispune de ecran LED High Definition de 24 mp.

Respect

O buna relatie e bazata pe respect. Respect pentru cerintele clientului, respect pentru bugetul alocat, respect pentru rezultatele promise. Ne luam in serios rolul de organizatori si intelegem perfect ca un eveniment nu e doar o insiruire de activitati ci si un examen de eficienta. De fiecare data cautam solutii adaptate bugetelor si de fiecare data respectam promisiunile facute.

waiter and waitress

Departamentul vanzari

Tel.: 0752.246.100.
Email:  claudia.enache@luxdivina.ro.

Orar: 10:00 – 18:30.

Adresa

Brasov, str.13 Decembrie, nr. 96