expowood

Expowood 2018, târgul comercial de echipamente, utilaje, unelte și accesorii pentru sectoarele de producție mobilă, prelucrarea lemnului și exploatare forestieră, pentru a treia oară consecutiv, va avea loc la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov, în perioada 19-21 aprilie.

Urmând valul de digitalizare ce redefinește industria europeană, ediția a XVII-a târgului se va focusa asupra conceptelor ,,Industry 4.0 punând accentul pe automatizarea și integrarea proceselor tehnologice de fabricație ale industriei lemnului. Vor fi prezentate tehnologii flexibile și digitalizate capabile să livreze orice cantitate de produs oferind soluții de retehnologizare care să asigure trecerea de la producția de masă, standardizată, la cea personalizată.

Timp de trei zile, specialiștii se vor putea informa despre noul trend de fabricare în care nu mașina dictează ce produse se vând, ci produsele sunt cele care dau forma tehnologiei. Vor face cunoștință cu o gamă largă de tehnologie de la cele clasice, standard pentru micile ateliere, și până la utilaje mari pentru fabrici cu producție integrată pentru producția de mobilier, uși-ferestre, case din lemn și alte produse din lemn. Tâmplari, dulgheri, proiectanți, tehnicieni, designeri și oameni de afaceri se vor întâlni pentru a cunoaște tehnologiile aflate în serviciul companiei și care ajută operatorul să lucreze mai ușor.

http://www.expowood.ro